De meest innovatieve glasoplossingen laat Vetrotech Saint-Gobain van 16 tot en met 21 januari zien tijdens BAU 2017 in München. Met ruim 2.000 deelnemers is dit een van de grootste vakbeurzen in Europa op het gebied van architectuur en bouw(materialen).

Vetrotech is voor de achtste keer aanwezig en toont een indrukwekkende line up van innovatieve oplossingen in brandwerende, kogelwerende, explosiewerende en inbraakwerende veiligheidsbeglazing. “We zien een behoefte, zeker in de ontwerp- en bouwwereld, aan multifunctionele, innovatieve glasproducten. Daar spelen wij op in en zorgen dat (dag)licht, veiligheid, gemak, comfort, duurzaamheid en kwaliteit altijd de boventoon voeren in al onze glastoepassingen”, zegt Arnold Sirag, algemeen directeur Vetrotech Saint-Gobain Benelux.

Contraflam® Mega paradepaardje

Volgens Sirag is Contraflam® Mega een van de paradepaardjes van Vetrotech tijdens BAU 2017. “Met een maximale afmeting van 2.300 x 4.600 millimeter is dit het hoogste, temperatuurisolerende, brandwerende veiligheidsglas dat momenteel op de Europese markt verkrijgbaar is. Het is ideaal voor grotere glasoverspanningen tussen vloer en plafond. Contraflam® Mega biedt architecten bovendien meer ontwerpmogelijkheden.”