item_4_1_gr item_4_2_gr

Achttien maanden van definitief ontwerp tot oplevering: een luxe viersterrenhotel voor mensen met een zorgvraag. Maar ook voor gasten die geen zorg nodig hebben. Voor familieleden van het naastgelegen nieuwe ziekenhuis bijvoorbeeld. Dat is Udens Duyn. Een comfortabel hotel, pal naast het Ziekenhuis Bernhoven in Uden.

Faciliteiten

Comfort, luxe en gastvriendelijkheid zijn belangrijk voor dit hotel. Het hotel wordt gerund door professionals, ook op het gebied van de gezondheidszorg. Om gasten te helpen genezen of hen te laten genieten van hun tijd die ze daar doorbrengen beschikt het hotel over een aantal faciliteiten zoals de lounge, de zitkamer, restaurants, terras, fitness-afdeling of een vergaderzaal voor zakelijk gebruik.

Design

Het hotel is ook voorzien van gezondheidszorgfaciliteiten. Het gebouw is een mix van architectonische stijlen met veel architectonische vormen in hout en glas. De architect voor dit project is  De Jong Gortemaker Algra Architecten.  De architecten hebben heel goed nagedacht over het ontwerp; de natuurlijke kleuren verwijzen naar de landelijke omgeving van  Uden, de plaats waar het hotel is gesitueerd. Het restaurant en de entree zijn beide onderverdeeld in specifieke natuurlijke kleuren.

Het design van de receptie en de bar zijn vloeiend geïntegreerd in de “Canyon” wand, welke de hoogte van het gebouw volledig beslaat. De entree en het restaurant hebben een vrij uitzicht op de omgeving naar buiten, dankzij de toepassing van glas.