HUB Emmen en Bruto Advies Verkoop Prijslijst

Teneinde de tevredenheid van uw klanten mbt brandwerende beglazingen verder te verbeteren hebben we recentelijk samen twee belangrijke initiatieven ondernomen:

Dit jaar zijn we begonnen met een aantal proeforders te draaien als HUB-levering: orders < 10m² van verschillende vestigingen worden bij elkaar gevoegd op één order met als doel de kleine order kosten te reduceren. Verder betekent het centraliseren van orders ook dat men een mogelijk inkoopvoordeel kan realiseren via een aangescherpte prijslijst. Laten we tot slot ook de kleinere ecologische voetafdruk niet over het hoofd zien. Het verzamelen van kleine orders < 10m² heeft nu dus nog meer voordelen! De ‘lead buyer’ voor o.a. de Vetrotech producten is Cheryl Kors.

Daarnaast heeft Vetrotech de Bruto Advies Verkoopprijslijst opgezet, met als voornaamste doel snel en efficiënt te calculeren. Indien uw klant geen informatie wil geven en/of niet loyaal is, dan kunt u snel en zonder risico een prijs afgeven. Als uw klant aangeeft concreet een offerte te willen ontvangen, kunt u alsnog een aanvraag bij ons doen. Het is in dat geval belangrijk om voldoende informatie over het project door te geven zodat wij een maatwerk offerte kunnen maken welke tevens beter op te volgen is.