”Met ruim tweeduizend deelnemers en duizenden bezoekers was BAU 2017 in München het ideale podium om onze nieuwe, innovatieve oplossingen in brand-, kogel-, explosie- en inbraakwerende veiligheidsbeglazing te laten zien. Het is een van de grootste vakbeurzen in Europa op het gebied van architectuur en bouw(materialen)”, aldus Arnold Sirag, algemeen directeur Vetrotech Saint-Gobain Benelux.

Vetrotech had een stand en was voor de achtste keer aanwezig. ”Het mooie was dat niet alleen wij, maar ook andere Saint-Gobain bedrijven zich etaleerden. Samen presenteerden wij ons als één team, waarin we onze gezamenlijke skills en mogelijkheden voor het voetlicht brachten, waaronder nieuwe producten als Contraflam®Mega, ASB Glass Floor, Lunax Contraflam deur (de eerste brandwerende glazen deur) en SageGlass Vario (dynamisch tintbaar glas, ideaal als zonwering).
We zien een behoefte, zeker in de ontwerp- en bouwwereld, aan de multifunctionele, innovatieve glasproducten. Daar spelen wij op in en zorgen dat (dag)licht, veiligheid, gemak, comfort, duurzaamheid en kwaliteit altijd de boventoon voeren in al onze glastoepassingen”, zegt Sirag.